Τι θα λέγατε να παίξετε ένα δωμάτιο απόδρασης από το σπίτι σας ή από την ηλεκτρονική σας τάξη.  Η ιδέα ενός πάρτυ με escape room θα είναι κάτι πρωτότυπο και θα σας διασκεδάσει απίστευτα.

Επίσης τι κι αν είστε στον Η/Υ και είστε στην τάξη. Τα ίχνη της μούμιας θα σας χαρίσουν στιγμές δράσης.

  • στο σπίτι
  • στο φροντιστήριο
  • στο σχολείο
  • με ασφάλεια
  • εξοικονομώντας χρήματα
  • καλλιεργώντας τη φαντασία 
  • ακονίζοντας το μυαλό

 

 

 

 

Παραγγείλτε το παιχνίδι lost mummy           Τοποθετήστε το στο σπίτι           Χαρίστε την πιο πρωτοποριακή διασκέδαση στα παρτυ!

                                      

Τι θα πει "παίζω δωμάτιο απόδρασης στο χώρο μου"

 

Το πακέτο με το δωμάτιο απόδρασης "η χαμένη μούμια" είναι έτοιμο για να παιχτεί στο σπίτι από 2- 15 άτομα . Μετατρέψτε το σαλόνι σας σε escape room.

Μπορεί να προσφέρει ώρες διασκέδασης και δράσης σε παιδιά από 8 έως 13 χρόνων, λύνοντας γρίφους που συνδυάζουν τη συνεργασία, την παρατηρητικότητα και τη σκέψη και μέσα από μια ιστορία που θα τους εξάψει τη φαντασία!

Επιπλέον αν είναι πάνω από 5-6 άτομα η ομάδα, τότε μπορούν να χωριστούν σε 2 ή περισσότερες ομάδες και να λύσουν τους ίδιους γρίφους ανταγωνιστικά, μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Τι θα πει "παίζω δωμάτιο απόδρασης διαδικτυακά στην τάξη μου"

 

Το δωμάτιο απόδρασης στην έκδοση της τάξης δίνει τη λύση στην εξ αποστάσεως διασκέδαση!

Ο καθηγητής παραλαμβάνει ένα ηλεκτρονικό έντυπο πάρα πολύ αναλυτικό που θα οδηγήσει βήμα βήμα στη διεξαγωγή του παιχνιδιού. Οι μαθητές όντας στο πρόγραμμα της ηλεκτρονικής τάξης μπορούν να χρησιμοποιήσουν την οθόνη του και να ταξιδέψουν σ' ένα escape room πολύ ζωντανό μέσα από γρίφους,  παράλληλες κατασκευές που μπορουν να εκτυπώσουν, να κόψουν και να κολλήσουν, καθώς και μέσα από διασκεδαστικά βίντεο ώστε να συνδυαστεί η ξεκούραση από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Τα παιδιά θα ξετρελαθούν με τη δραστηριότητα και θα νιώσουν τη χαρά της επίλυσης!

Οι μικροί μας ήρωες γίνονται εξερευνητές σε μια περιπέτεια στην αρχαία Αίγυπτο, με τη βοήθεια του θείου Χάουαρντ, και ταξιδεύουν στις πυραμίδες και τους αρχαίους τάφους.

Ο θείος όμως ανακάλυψε ένα μυστικό. Θεωρεί ότι υπάρχει ένας κρυφός τάφος κανείς μέχρι τώρα δεν έχει ανακαλύψει!που

Θα καταφέρουν να τον βοηθήσουν να αποκαλυφθεί πριν η κατάρα ενεργοποιηθεί και γεμίσει με άμμο ο τάφος;

 

Μπόνους

Εφόσον το θελήσετε σας δίνουμε προσχέδιο για να φτιάξετε online πρόσκληση και σας αποστέλλουμε πόστερ για φωτογραφίες μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού.

Επίσης σε αυτό το link εδώ μπορείτε να βάλετε μουσική μαζί με τη διαδικασία παιχνιδιού για να βάλει περισσότερο τα παιδιά στο mood της αρχαίας Αιγύπτου!

 

TOP